Chili con carne - flexkok

Chili con carne - flexkok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Flexkok

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.Bacontern
2 stk.Chirozo pølser (evt. 200 gr pepperoni)
4-500 g.hakket oksekød
3 dl.rødvin
3 dl.mælk
2 løg
4-5 fedhvidløg
0.5-1 chilli (evt. 2 x ½ chilli)
2 ds.Kidney beans
3 ds.hakket tomat
1-1.5 ds.store tomatpurè
0.5 oksebouillon terning
2 Maggi bouillontern terninger
1 grøn peber
1 rød peber
2 rød Snackpeber
 
Opskrift:
Kom lidt olie i gryden, snit bacon og chirozo og kom dem i. Snit løg og hvidløg groft, hak chillien fint, kom dem i når bacon tager farve. oksekødet kommes i når løgene er blevet klare og brunes af.
Rødvinen kommes i og reduceres, derefter mælken der ligeledes reduceres.
Alt konserves, bouillon og bønner kommes i retten og lad den koge op, snit peberfrugterne imens, derefter kommes de i retten.
Lad herefter retten simre i mindst en halv time og gerne mere.

Tips:

Serveres med cremefraiche, brød og evt. ris.





karakterer:
Opskriften er vist 13408 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-28 18:24:45
Jeg har i dag brugt denne opskrift. Den er ganske god, men den er altså ikke kun til 4 personer, nærmere 8!