Glutenfri og sukkerfri kanelsnegle

Glutenfri og sukkerfri kanelsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.margarine
4 dl.vand
50 g.gær
1 dl.perfect strø ( der kan bruges rigtig sukker)
2 æg
4 knsp.salt
425-450 g.finax mjölmix (den røde )
 
 Fyld:
120 g.margarine
150 g.brun farin
2-3 tsk.kanel
 
2 tsk.Agarve Nectar(naturlige sødemidler )
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet, hæld vandet i og lad det blive håndvarmt. Rør gæren ud deri. Tilsæt sukker, æg og salt. Bland melet i, (husk at gemme lidt til at drysse på bordet ) Lad dejen hæve i ca. 20 min. og bland fyldet imens.

Efter de 20 min. røres rundt i dejen. Del dejen i to dele og tryk dem flade. Læg fyldet på. Rul det sammen og del de to ruller i 20 stykker. Lad dem hæve 20 min.

bag sneglene ved 200 grader ca 8 min.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Opskriften er vist 8529 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-03 16:02:34
Brun farin, tja i min verden er det også sukker... Hvad gør man med fyldet til snegle? Stedvis har jo ikke samme massefylde som sukker... Venlig hilsen ulla

  -   2014-03-03 16:00:45
Øh, er den sukkerfri? Der er brun farin i. Hm hm Hvad gør man med fyld til kanelsnegle, hvis der ikke skal sukker i? Steviosid har jo ikke samme massefylde som sukker.

  -   2013-08-09 21:15:25
Vi har prøvet at gå slavisk frem efter opskriften og trods vi ved ældtningen, kunne derikke fremstilles snegle pga meget klistret og uhåndterlig.

  -   2012-01-13 00:29:55
Brun farin er da også sukker?