Kylling i flødetomat

Kylling i flødetomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 tallerkner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseregnet

Indsendt af : Cille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kyllingbryst
 Hakkede tomater
 Puré
 Ris
 krydderier (selv valgt)
 Fløde
 
 til stegning:
 olie eller smør
 
Opskrift:
(sæt vand over til risene, og kog dem, med lidt salt) Sker kyllingebryst'erne ud i nogen mellem små stykker. og steg dem på panden til de er 'perfekte'. Kom de hakkede tomater, puré, fløde, og krydderierne i en skål og bland rundt, til du synes den smager cremet og let, men lidt krydret. Kom kyllingestykkerne op i en anden skål, og kom tomat-fløden på panden, varm den lidt op. Til sidst kom kyllingestykkerne på panden med tomat-fløden, og lad det boble lidt. skru ned for varmen og server det med de ris du kogte!

VELBEKOMMEN.

Tips:

Du skal selv vælge krydderierne, fordi jeg bare valgte et eller andet. Men prøv: Paprika, oregano, slat pepper. Osv





karakterer:
Opskriften er vist 5166 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu