Kylling i karry med honningkandiseret rosenkål

Kylling i karry med honningkandiseret rosenkål , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lonem

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kyllingefilet
1 kyllingebouillon/terning
1 laurbærblad
1 løg
1 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
1 tsk.karry
1 tsk.sukker
2 tsk.citronsaft
300 g.rosenkål
1 spsk.honning
1 tsk.stødt timian
1 tsk.olie
 
Opskrift:
Kom kyllingen i cirka 5 dl kogende vand, eller så det lige dækker. Læg laurbærblad og knust kyllingebouillon i, sammen med løg skåret i kvarte stykker. Kom lidt salt og peber i og lad det småkoge til kyllingestykkerne er møre. Gem 4-5 dl af suppen. Skær kyllingestykkerne i mundrette stykker.

Smelt smørret i en gryde. Kom karry i og lad det lige svitse et minuts tid. Tilsæt mel og pisk kyllingesuppen i lidt ad gangen, mens der piske godt til. Kom suppe i indtil saucen har den rette konsistens. Smag til med karry og citron og eventuelt lidt sukker. Når sauce er færdig lægges kyllingestykkerne i.

Rosenkålen dampes i lidt vand i 10 min og skal dryppe godt af.
Varm olien op sammen med honningen og sauter rosenkålen heri og drys lidt timian over.
Smag til med lidt salt og peber.



Tips:

Serveres evt. med kogte kartofler





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kylling i karry

karakterer:
Opskriften er vist 7203 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu