Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Kanelsnegle

Antal:

Ret : Kager

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2011-06-17





Ingredienser:
100 g.Smør
5 dl.Sødmælk
50 g.gær
1.5 dl.Sukker
0.5 tsk.Salt
2 tsk.Kardemomme, stødt *
800 g.Hvedemel
 
 Fyld:
150 g.Smør
2 dl.Sukker
2 spsk.Kanel, stødt *
 
 Pensling:
1 Æg
 


Forklaring:

Smør og mælk varmes til smørret er smeltet og mælken er fingervarm. Gæren smuldres i en skål og opløses i den lune mælk. Sukker og salt tilsættes og der røres til sukker og salt er opløst.

Kardemomme og mel tilsættes og dejen æltes smidig. Hæver overdækket i 40 minutter.

Imens røres fyldet sammen.

Dejen deles i to stykker, der hver rulles ud til et rektangel (ca. 20x30 cm). Fyldet fordeles på de to rektangler og de rulles stramt sammen fra den brede side. Hver rulle skæres i 20 stykker.

Den løse "snip" på hver snegl bøjes ind under sneglen og den lægges med "snippen" nedad på en bagepapirbeklædt plade eller i små papirforme. Efterhæver overdækket i 40 minutter.

Sneglene pensles med æg og bages i forvarmet ovn ved 225 grader C i 6-8 minutter.

De afkølede snegle overtrækkes med glasur.


Tips:

Tip: Man kan pynte de penslede snegle med hakkede mandler eller perlesukker inden man sætter dem i ovnen, hvis det skal være ekstra festligt.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8 (4 stemmer)

Opskriften er vist 3644 gange,
og udskrevet 64 gange.



Joacim Ipsen  -  2012-02-04 13:22:26
Til fyldet... halvt sukker halvt brun farin... og så lige en spsk. kagecreme i... ( gem evt lidt fra lagkagen i fryseren i en lille frysepose.. ) giver en ekstra god fast og klistret fyld...

:)  -  2012-09-15 14:45:05
De smager super godt:) men vi endte med 57 i stedet for 40