EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Kanelsnegle

Antal:

Ret : Kager

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2011-06-17


Ingredienser:
100 g.Smør
5 dl.Sødmælk
50 g.gær
1.5 dl.Sukker
0.5 tsk.Salt
2 tsk.Kardemomme, stødt *
800 g.Hvedemel
 
 Fyld:
150 g.Smør
2 dl.Sukker
2 spsk.Kanel, stødt *
 
 Pensling:
1 Æg
 
Forklaring:

Smør og mælk varmes til smørret er smeltet og mælken er fingervarm. Gæren smuldres i en skål og opløses i den lune mælk. Sukker og salt tilsættes og der røres til sukker og salt er opløst.

Kardemomme og mel tilsættes og dejen æltes smidig. Hæver overdækket i 40 minutter.

Imens røres fyldet sammen.

Dejen deles i to stykker, der hver rulles ud til et rektangel (ca. 20x30 cm). Fyldet fordeles på de to rektangler og de rulles stramt sammen fra den brede side. Hver rulle skæres i 20 stykker.

Den løse "snip" på hver snegl bøjes ind under sneglen og den lægges med "snippen" nedad på en bagepapirbeklædt plade eller i små papirforme. Efterhæver overdækket i 40 minutter.

Sneglene pensles med æg og bages i forvarmet ovn ved 225 grader C i 6-8 minutter.

De afkølede snegle overtrækkes med glasur.


Tips:

Tip: Man kan pynte de penslede snegle med hakkede mandler eller perlesukker inden man sætter dem i ovnen, hvis det skal være ekstra festligt.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8 (4 stemmer)

Opskriften er vist 3820 gange,
og udskrevet 66 gange.

Joacim Ipsen  -  2012-02-04 13:22:26
Til fyldet... halvt sukker halvt brun farin... og så lige en spsk. kagecreme i... ( gem evt lidt fra lagkagen i fryseren i en lille frysepose.. ) giver en ekstra god fast og klistret fyld...

:)  -  2012-09-15 14:45:05
De smager super godt:) men vi endte med 57 i stedet for 40