Pirog

Pirog, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ?

Indsendt af : Zyfong

Indsendt :     

Ingredienser:
 2x færdig tærtedej eller filodej
500 g.Hk. oksekød
1 Stort (rød)løg
1-2 Rød peberfrugt
2-3 fedPressede hvidløg
1 spsk.Grøn karrypasta
1 tsk.Mild karry
1.5 tsk.Paprika
2 æg (past.)
1-2 dl.madlavningsfløde
 
Opskrift:
Svits oksekødet med grøn karrypasta,
tilsæt hakket løg, pressede hvidløg og hakkede peberfrugter.
Krydder med paprika og mild karry.
Kødfyldet smages til med salt og peber.

Tag panden af varmen og køl lidt af.
Pisk 1 æg og fløde sammen og rør i kødfyldet.

Skær dejen ud i cirkler på ca. 15cm.
Læg 2-3 spsk. fyld på dejen og fold den til en halvmåne.
Tryk kanten sammen med en gaffel (så de ikke åbner sig i ovnen)
Pensl grundigt med sammenpisket æg.
Bag ca.20min på 200*C
Køl lidt af på en rist inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 19352 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu