Laks, Mexicansk

Laks, Mexicansk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak

Oprindelsesland : Mexico

MexicoKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 laksesteaks
1 spsk.olivenolie
1 spsk.friskhakket dild
1 spsk.citronsaft
0.5 tsk.reven citronskal
0.5 tsk.salt
 peber
 
 Salat:
1 agurk
3 forårsløg
1 middelstærk grøn eller rød chili
1 lime saften heraf
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Laksesteaksene lægges på en smurt bradepande. Olie, dild, citronsaft, citronskal, salt og peber piskes sammen og smøres på fisken. Grilles under ovngrillen ca. 5 min. til fisken netop er mør.

Salat:
Agurken og løgene skæres i små ca. 1/2 x 1/2 cm terninger. Agurk og løg blandes. Chilien renses, hakkes fint og blandes i. Limesaft og salt vendes i. Serveres til fisken





karakterer:
Opskriften er vist 21810 gange,
og udskrevet 454 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu