Thailandsk kylling

Thailandsk kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kyllingebryst eller -filet
2 hvidløg
 Skallen af en citron
2-3 tsk.Karry, stærk
1 spsk.olie
1 ds.kokosmælk
1 squash
2 gulerødder
1 spsk.tomatpure
 
Opskrift:
Skær kødet i strimler.
Hak hvidløg.
Riv skallen af citronen.
Svits kyllingestrimlerne med hvidløg, citronskal og karry i olie.
Tilsæt evt. lidt kokosmælk så krydderierne ikke brænder på.
Skræl gulerødder og squash, flæk dem og skær dem i meget tynde skiver.
Svits grøntsagerne med ca 1 min.
Hæld resten af kokosmælken ved.
Tilsæt tomatpure.

Server med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 7062 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu