Svinekød i karry

Svinekød i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5-600 g.skært svinekød
1-2 tsk.karry
1-2 fedhvidløg
1 lille madæble
1 spsk.olie
1 spsk.hvedemel
4-5 dl.bouillon
 Salt
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger på 1½ cm.
Drys halvdelen af karryen over.
Pil og hak hvidløgene fint.
Skræl æblet og riv det på den grove side af råkostjernet.
Brun kødet i olie.
Tilsæt hvidløg og lad dem svitse med.

Drys resten af karryen over.
Tilsæt det revne æble og lad det svitse lit med.
Drys melet over og bland det godt med kødet, til det er helt opsuget.
Tilsæt bouillon og salt.

Læg låg på gryden og lad retten simre til kødet er mørt, ca. 1/2-3/4 time.





karakterer:
Opskriften er vist 47452 gange,
og udskrevet 584 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-29 21:48:37
Super hurtig og let at lave. Brugte dog en del mere karry og mel end angivet. Havde 2 koteletter tilovers, som jeg skar ud. Nok til 2 voksne. Dejligt