Netindbagt kalvefilet hertil sauterede rodfrugt st

Netindbagt kalvefilet hertil sauterede rodfrugt st, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : J Asmussen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalvefilet
 Savoykål
150 g.kalkunbryst
1 æggehvide
½-1 kaffefløde
 persille
 Fedtnet
500 g.kartofler Blandet rodfrugt. eks. gulerod, selleri - persillerod - pastinak - rødbede og lidt porre
3 dl.brunsauce/sky
 
Opskrift:
Kalvefilet afsudses for sener og fedt
KALKUNSOUFFLEFARS:

Kalkunbryst skæres i tern og blendes sej med salt, tilsætæggehviden derefter fløden. Farsen skal være lind, som en blød soft ice.
tilsæt peber og persille.
fedtnettet udblødes i rindende vand i et par timer.

INDPAKNINGEN:

Fedtnettet lægges fladt ud på bordet, aftørres med køkkenrulle, herpå lægges et lillestykke savoykål, derefter smøres et tyndt lag kalkunfars på. Herpå plaseres et stykke kalvefilet. Kryderes med salt og peber.
Pakkes ind og brunes af på en meget varm pande.
Kødet placeres i et ovnfast fad. steges i ovnen ved 200 g. i 7-10 min. Alt efter om kødet skal være rosa eller gennemstegt.
Kødet skal trække mindst 7 min. efter det har været i ovnen. Lige før serveringen kan kødet kommes i ovnen i 1 min. så det er varmt ved serveringen.
Grønsagerne rengøres og skæres i bruoise ( tern på ½ x ½ cm. )
Grønsagerne sauteres let i olie før servering, de skal stadig være sprøde.
Kartoflerne skrælles og skæres i tern på 3-4 cm x 3-4 cm. Steges i olie og lægges i ildfast fad, tilberedes færdig i ovn. Kryder med hvid peber og salt.
Brunsauce/sky koges sammen med rødvin til den er blank.





karakterer:
Opskriften er vist 6938 gange,
og udskrevet 91 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu