Mørbrad med soltørrede tomater

Mørbrad med soltørrede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :     

Ingredienser:
1 afpudset svinemørbrad
8 soltørrede tomater i olie
 friske basilikumblade
 smør til stegning
 salt
 friskkværnet peber
1.5 dl.bouillon
 
 Tilbehør:
 ovnstegte kartofler evt drysset med jomfru i det grønne (sort sesam) og salt.
 
Opskrift:
Skær mørbraden i 4 stykker. Flæk hvert stykke på langs uden at skære helt igennem. Læg soltørrede tomater og basilikumblade i. Bind bomuldssnor omkring eller hold kødet sammen med kødnåle eller tandstikkere af træ.

Brun kødet på alle sider i smør i en stegegryde. Krydr med salt og peber. Hæld bouillon ved og lad kødet stege videre i 20 min. eller til det netop er gennemstegt.

Servér med skyen, ovnstegte kartofler drysset med salt og jomfru i det grønne (sort sesam) og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 6659 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu