Tyrkisk lammestuvning

Tyrkisk lammestuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.lammebryst eller bov
2 spsk.smør
1 spsk.olie
2 fedhvidløg
2 guleløg
500 g.kartofler
1 fennikel
1 grønpeber
1 laurbærblad
1 tsk.salvie
1 tsk.timian
 salt
 peber
4 dl.bouillon
 
Opskrift:
Skær kødet i ganske store stykker, og brun dem i smør og olie. Tag kødet op, og brun de skårne løg med presset hvidløg.

Skær kartoflerne i både, snit fennikel og skær peberen i strimler. Kom derefter det hele i gryden sammen med bouillon.

Lad det stege ca. 30-40 min.

Serveres med kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 12650 gange,
og udskrevet 295 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu