Skovtursbrød

Skovtursbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.gær
1 spsk.Sukker
1 l.lunkent vand
2 spsk.Salt
2-3 spsk.Olivenolie
1.5 dl.knækkede hvedekerner
0.5 dl.havreklid
7-8 dl.rugmel
 Lidthvedemel
 
 Pensling:
 Æg
 Mælk
 
Opskrift:
Rør gæren ud med sukkeret og tilsæt det lunkne vand. Tilsæt salt, olie, kerner, hvedeklid og rugmel. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen til dejen er fast og smidig. Ælt dejen godt igennem ca. 15 minutter. Lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse ca. 45 minutter.

Ælt dejen igennem igen, del den i 2 stykker og form dem til runde brød pyntet med dejpølser, -kugler og –blade. Lad brødene hæve på bageplade med bagepapir i 30-40 minutter.

Bag brødene ved 200 grader i ca. 45 minutter. Efter ca. 30 minutter pensles brødene med æg pisket med mælk eller bare varm mælk.





karakterer:
Opskriften er vist 2254 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu