Koteletter i fad (stegeso)

Koteletter i fad (stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Peter

Indsendt :      Red :
Koteletter i fad (stegeso), billede 4 Koteletter i fad (stegeso), billede 1 Koteletter i fad (stegeso), billede 2 Koteletter i fad (stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
2 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
8 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Karry
2 tsk. Paprika
   
Opskrift:
Koteletter brunes kort på panden og ligges i stegesoen og drysses med karry, paprika, salt og peber.

Gulerødder og champignon renses og skæres i skiver. Peberfrugterne renses og skæres i strimler, løget skæres i halve ringe. Det hele vendes lidt rundt sammen med cocktailpølserne og lægges over koteletterne i stegesoen.

Til sidst kommes de flåede tomater udover samt fløden (kan evt. erstattes af madlavningsfløde) og sættes i ovnen på 200 grader C. i 1-1.5 time på varmluft.

Serveres med ris til





karakterer:
Opskriften er vist 72983 gange,
og udskrevet 1273 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15250 (3630 kcal)
KJ pr. Pers. 3812 (907 kcal)
Vægt ialt 3781 gram
Vægt pr. Pers. 945 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 403 KJ (96 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 4.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-08-13 19:08:19
Det er en udmærket ret, smager dejligt, men jeg havde forventet at piskefløden havde jævnet retten, det gjorde den ikke. Jeg hældte væden fra og jævnede den med hvedemel og kom den tilbage i stegesoen, det fungerede fint. Måske ville én dåse tomater være ok.

  -   2011-12-01 15:16:29
den er fin