EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Banankage 16

Antal:
Portion
Ret : Kager i form

Ingrediens : Frugt

Indsendt af : Karolines banankage

Indsendt : 2011-03-12

Overfør ingredinserne for Banankage 16 til mealChaser indkøbsliste

Ingredienser:
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
170 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
    1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
  Pynt: 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Forklaring:

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smeltet afkølet smør. Vend den mosede banan i.

Hæld dejen i en smurt franskbrødsform (ca. 1 liter) og bag kagen nederst i ovnen. Vend den ud på en bagerist og lad den afkøle.

Fordel smeltet chokolade på kagen.

Bagetid: Ca. 55 min. ved 175°

Tips:

Tip: Bananen kan erstattes af 1 æble i små tern (ca. 1½ dl), ½ tsk kardemomme, ½ tsk revet citronskal eller med 1 tsk stærk kaffe (pulverkaffe og vand) og 50 g chokolade i små stykker.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 11650 (2773 kcal)
KJ pr. Portion 11650 (2773 kcal)
Vægt ialt 818 gram
Vægt pr. Portion 818 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1424 KJ (339 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 16.3 gram
Kulhydrat 43.0 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.2 (55 stemmer)

Opskriften er vist 29683 gange,
og udskrevet 850 gange.

Anita  -  2011-04-21 13:50:03
Den er rigtig god !

Emma  -  2011-06-11 16:28:53
Den er hyper mega awesome og mega tasty!!!! -Lav den!! du fortryder ikke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martin  -  2011-07-14 21:03:52
Super simpel at lave og smager fantastisk ;o)

louise  -  2011-08-15 15:12:20
den er fra arla

  -  2012-01-19 12:23:56
hvor mange er den til?

  -  2012-01-19 18:17:46
Eller også er arlas herfra, hvad gør det hvem der har hvad hvis kagen er god, og det er den

  -  2012-01-29 02:56:23
Jeg tilføjede en ekstra banan, hvilket gjorde den dejligt svampet.

  -  2012-02-18 12:11:31
Putter altid lidt mere banan i, end der står i opskriften. Lækker med chokoladestykker og hakkede nødder osse.

Lejla 11 år  -  2012-02-18 14:38:25
Jeg vil lave den her banan kage til min mor hun har fødelsdag den 26 februar.. Lad ogs se om den her kage dur! :-)

  -  2012-10-04 19:54:59
Hmmm jeg lavede dobbelt portion, puttede en ekstra banan i, 100 g kokos og 1 da. kondenseret mælk... helt fantastisk...

  -  2013-03-19 14:46:47
Opskriften er rigtig god. Den kan også bruges til bananmuffins!!

Rikke  -  2014-01-23 20:50:17
Altså jeg er ret glad for jeg kiggede til min kage efter 30 min eller var den nok ødelagt hvis jeg havde givet den 55 min.