Pandekager med kødfyld 02

Pandekager med kødfyld 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
7.5 dl.hvedemel
9 dl.mælk
6 æg
0.5 tsk.salt
 
1000 g.hakket oksekød
1 hakket løg
1-2 fedhakkede hvidløg
2 tsk.oregano
 salt
 peber
140 g.konc. tomatpuré
1.5 dl.vand
3 dl.mælk
3 tsk.maizenamel
 Olie
 
Opskrift:
Hvdemel og mælk piskes til en jævning. Salt og æg piskes i. Bag tynde pandekager på en pande. Tilsæt lidt fedtstof før hver ny pandekage. Hold pandekagerne varme, f.eks. mellem to tallerkner eller i ovnen ved 100 grader.

Kød og løg svitses i olien. Oregano, tomatpuré og vand tilsættes. Fyldet småkoger i 10 minutter. Mælk og maizenamel røres sammen og tilsættes. Fyldes varmes igennem til det er jævnet og smages til. En skefuld fyld lægges på langs af hver pandekage. Rul pandekagerne sammen om fyldet og servér dem varme.





karakterer:
Opskriften er vist 11682 gange,
og udskrevet 274 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu