Frikadelle-taffel

Frikadelle-taffel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Frikadellefars:
1000 g.hakket flæskekød
1 stort revet løg
2 tykke skiver franskbrød
1.5 dl.kraftig bouillon
2 æg
1 spsk.sojasauce
2 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
 Sauce:
3 dl.bouillon
2 dl.fløde
 jævning
 
 Tilbehør fx.:
 løse ris
 friske bønnespirer
 groft kokosmel
 bananer
 palmemarv
 chutney
 tabasco
 
Opskrift:
Ælt det hakkede kød med revet løg, franskbrød udblødt i bouillon og æg. Rør bouillonen i lidt ad gangen og krydr med sojasauce, salt og peber. Form det til frikadeller, store eller små som man synes, og steg dem i fedtstof på panden.

Kog panden af med bouillonen og tilsæt fløden. Kog det igennem og jævn det til sauce.

Server de forskellige ingredienser i små skåle til frikadellerne.





karakterer:
Opskriften er vist 2535 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu