Helstegt fyldt Mørbrad a la Thorshøj

Helstegt fyldt Mørbrad a la Thorshøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Britta og kaj

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
650 g.mørbrad
0.75 glasrød pesto
 salt
 peber
10 sorte halveret oliven
1 pk.serranoskinke
2 spsk.olie
 
 Champignon:
8 store Champignon
 olie
 salt
 peber
2 hakkede hvidløg
0.5 pottepersille
0.25 glasrød pesto
0.5 citron revet skal heraf
 salt
 peber
50 g. revet ost
 
 Tilbehør:
1.5 kg.kartofler
1 dl.cremefraiche 18%
3-4 spsk.smør
 salt
 peber
0.5 pottehakket persille
1 pk.serranoskinke
2 spsk.olie
 
Opskrift:
opvarm ovnen 200 grader. Afpuds mørbraden og lav et snit i siden af den uden at skære igennem. Fordel pestoen og oliven derpå. Krydr med salt og peber. Vikl serranoskinken omkring mørbraden. Man kan snører den hvis man syntes det er nødvendig. Brun den i olie i panden og kom den i et ildfast fad.

Champignoner:
Fjern stokken på champignonen og rens hovederne. Læg dem i et oliesmurt ildfast fad. Dyp med olie i og krydr med salt og peber. Fordel derefter hvidløg, citronskal, persille, salt og peber (efter det er blandet sammen.)
i champignonerne. Drys revet ost over og efterdryp med olie. Sæt fadene i ovnen i 20-25 min. Lad herefter kødet hvile i 5 min.





karakterer:
Opskriften er vist 10843 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu