Flutes med maltøl

Flutes med maltøl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 15 stk.
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Flutes

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nick

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 pk. Gær, frisk
3 dl. Maltøl 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
8 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Hæld maltøllen (ikke for kold) i en skål, tilsæt gæren og rør den godt i. Tilsæt olie og salt.
Kom så 2/3 del af melen i og tilsæt resten forsigtigt til dejen er fin. Ælt dejen godt i gennem, og stil den til hævning.

Lad gerne dejen hæve under et viskestykke og gerne en time eller mere.

Form flutet i små flotte stykker. Sæt dem på en bageplade, og lad dem hæve 15 minutter mere.

Bages i forvarmet ovn (200 grader) ca 15 minutter. Brug Æg til pensling eller vand.





karakterer:
Opskriften er vist 6909 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7894 (1879 kcal)
KJ pr. stk. 526 (125 kcal)
Vægt ialt 788 gram
Vægt pr. stk. 52 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1001 KJ (238 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 51.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-04-23 11:50:35
Hvor meget olie