Sur-søde Torskenuggets

Sur-søde Torskenuggets, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pernille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Torskefilet
1 tsk.citronpeber
2 æg
2 dl.cornflakes
1 dl.rasp
0.5 tsk.salt
 
 Sauce:
1 lille løg
1 fedhvidløg
1 spsk.olie
1 spsk.tomatpure
2.5 dl.vand
1 spsk.eddike
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
1 spsk.maisennajævning
 
1 dl.olie til fritering
 
Opskrift:
skær toskefiletene i 3x3 cm store bide. krydre med citronpeber. bland æggene sammen i en dyb tallerken. vend fiskebiderne i æg. knus cornflakes lett og rør sammen med rasp og salt. vend fiskebiderne i blandingen. lad dem derefter ligge og tørre i ca. 5 minutter.

skrell og finhakk løg og hvidløg. steg løget i olie i en gryde. tilset tomatpurre og lad den frese i et minutts tid. tilset vand, eddike, sukker, salt. kog på svag varme uden låg i ca. 10 minutter. dryss maisennajævningen i og lad koge i 1 min.

varm olien i en stegepande. steg/fritter fiskebiderne i ca. 3 min på hver side. ta dem op og lad dryppe af på køkkenrulle.





karakterer:
Opskriften er vist 4245 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu