Kotelet i tomat

Kotelet i tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Ploug19

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 poserris
 
 Sovsen:
4 Koteletter
1 ds.Hakkede Tomater
1 GlasChampignon
 Salt (Som du selv syntes)
 Peber (Som du selv syntes)
 krydderier (efter eget valg, jeg vil dog anbefale Allround)
2.5 dl.Madlavningsfløde
 Mad Kulør
 
Opskrift:
Først tager du de 4 koteletter og skærer dem i tern, så steger du dem i en gryde sammen med salt, peber og krydderier. når de er tilpas stegte så sætter du vand over til de 4 poser ris (og kommer dem i når vandet koger).
Tilbage til sovsen, koteletterne er nu stegte, så kommer du dåsen med hakkede tomater i og det samme med det glas champignon du har, rører det lidt rundt. Her til sidst kommer du madlavningsfløden i og madkulør indtil sovsen har den farve du gerne vil have den til. Og så lader du det stå og simrer i 5 min.
Og så har du en nem men lækker aftensmad. Velbekommen.





karakterer:
Opskriften er vist 4673 gange,
og udskrevet 66 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-11-30 14:36:49
smager rigtig godt, og meget hurtig at lave. mmmmm.

  -   2010-10-18 18:35:40
Denne ret er rigtig god, den er rigtig nem og lave & så er den også billig at lave :D Jeg kan stærkt anbefale til den til jer alle!!!