Bitter Coulant - mørk dessert chokoladekager

Bitter Coulant - mørk dessert chokoladekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Nana H

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
180 g.mørk chokolade (gerne 70%, men ikke nødvendigt)
75 g.smør
3 spsk.mælk
4.5 spsk.piskefløde
3 æg
45 g.sukker
24 g.hvedemel
 
Opskrift:
Chokolade og smør smeltes over vandbad.
Mælk og fløde koges op.
Æggene piskes med sukker.
Den smeltede chokolade og smørblandingen, tilsættes den kogende mælk og fløde.
Melet sigtes og vendes forsigtigt i chokoladeblandingen.
Derefter vendes de piskede æg også i blandingen til den er massen er jævn.

Den færdige blanding hældes i godt smurte ramekiner eller andre portions kageforme, dog ikke i papir-muffinsforme!

Kagerne bages i en 170 graders varm, varmluftsovn i 10 min!

Tips:

Der kan serveres frisk frugt, flødeskum eller is til, efter eget valg!





karakterer:
Opskriften er vist 11049 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu