Brunkage Muffins

Brunkage Muffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Ditte Richter

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.hvedemel
1 spsk.stødt kanel
1 tsk.stødt nelike
1 tsk.stødt ingefær
2 tsk.bage pulver
100 g.smør
2.5 dl.brun farin
2 æg
1.5 dl.letmælk
 
12 valnødder
 
 Tyttebærcream:
60 g.fromage frais
2.5 dl.flormelis
1 dl.tyttebær
 
Opskrift:
TÆND OVNEN PÅ 200 GRADER

Sigt mel, krydderier og bagepulver ned i en skål.
Pisk det bløde smør luftigt med farin i en anden skål. Rør æggene i et ad gangen, rør derefter letmælken i sammen med melblandingen.

Bag dem midt i ovnen i ca 15 min.

Når de er kole kan de pyntes med tyttebærcream





karakterer:
Opskriften er vist 7164 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-22 11:22:56
Lyder mærkelig