Kyllingeburger med wasabimayonnaise

Kyllingeburger med wasabimayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Manja Madsen

Indsendt :      Red :
Kyllingeburger med wasabimayonnaise, billede 4 Kyllingeburger med wasabimayonnaise, billede 1 Kyllingeburger med wasabimayonnaise, billede 2 Kyllingeburger med wasabimayonnaise, billede 3
Fotograf: Manja Madsen  

Ingredienser:
4 kyllingebryster
 en smule olie
 salt
 peber
 
 WASABIMAYONNAISE:
3 spsk.mayonnaise gerne Hellmanns
2 tsk.limesaft
2 tsk.wasabipasta f.eks. fra Blue Dragon
 salt
 
 Endvidere:
2 avokado
1 icebergsalat
1 pakkebacon
1 løg
4 store burgerboller
 
 Tilbehør:
 limebåde
 evt.ketchup
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Når ovnen er varm kan bacon med fordel steges her i. Ca. 10 min. men kig til dem.
Dup kyllingebrysterne tørre med køkkenrulle. Steg dem på en varm (grill)pande med en smule olie ca. 8-10 min. på hver side, eller til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.
Rør mayonnaise med limesaft, wasabi og smag til med salt.
Skær løg i tynde skiver.
Flæk avocadoerne, fjern stenene og tag kødet ud med en ske.
Mos avokadoerne og smag til med salt og peber, evt. lidt limesaft.
Skær icebergen i strimler.
Lun bollerne få minutter i ovnen, og smør den ene del med wasabimayonnaisen og den anden del med avocadomos.
Anret salat, kylling, bacon og løg i bollerne og server straks.

Tips:

Jeg er normalvis ikke meget for wasabi, men i denne burger fungerer det rigtig godt! Jeg serverede bbq-krydrede pommes frites ved siden af. Friske radiser går også godt til burgeren. Avocadoerne behøves ikke moses, men kan skæres i skiver og anrettes i burgeren. Jeg synes dog det er nemmere at have med at gøre når det er lavet til mos (falder ikke ud af burgeren). Endvidere kan der sagtens tilføjes en skive ost over den varme kylling, men dette behøves ikke.





karakterer:
Opskriften er vist 22314 gange,
og udskrevet 284 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-02 16:16:50
Mums, det lyder bare lækkert det skal jeg lave i morgen.. Glæder mig allerede.

  -   2010-09-03 14:27:43
Denne ret tager kun 25 min. at lave, især hvis man er 2 til at hjælpes ad.