Stegt svinekød med jordnøddesauce

Stegt svinekød med jordnøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Svinekød:
4 svinekoteletter
 
 Marinade til svinekød:
8 spsk.smagsneutral olie
2 spsk.soya
1 cm.fintrevet frisk ingefær
1 lille finthakket chili
1 lime (presset)
 
 Satay sauce:
1 ds.kokosmælk
1 dl.grov jordnøddesmør
0.5 løg
1 spsk.sojasauce
1 spsk.fiskesauce
2 tsk.mørk moskovado sukker
2 spsk.sød chilisovs
1-2 tsk.sabmal oalek
10 kafir limeblade
 
 Pynt:
 Ristede saltede cashewnødder
 
Opskrift:
Bland marinaden. Skær fedtkanten af køddet. Kom køddet og marinaden i en pose, pres luften ud af posen og luk. Lad køddet marinere i 12 timer.

Hak løget meget fint, rul limebladene og skær i meget tynde strimler. Bland alle ingredienser i en lille gryde og bring det til kogepunktet under omrøring. Hold saucen varm indtil serveringen.

Steg svinekødet på en grillpande, skær det ud i tynde skiver, uden at ødelægger formen på bøffen, hæld saucen over, og pynt med grofthakkede ristede cashewnødder.

Server med Jasminris.

Tips:

Istedet for svinekød kan der anvendes kylling- eller kalkunbryst.





karakterer:
Opskriften er vist 5415 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu