Hel kylling i ovn

Hel kylling i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Hel kylling i ovn, billede 4 Hel kylling i ovn, billede 1 Hel kylling i ovn, billede 2 Hel kylling i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Kyllingen rengøres og duppes tør med et stykke køkkenrulle og pensles med olie. Gnid med salt ind- udvendig.

Kyllingen kan fyldes med frisk persille eller timian.

Sættes i ovnen ved 180 grader C varmluft i ca. 60 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 260022 gange,
og udskrevet 1823 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (55 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4996 (1189 kcal)
KJ pr. Pers. 2498 (594 kcal)
Vægt ialt 1200 gram
Vægt pr. Pers. 600 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 416 KJ (99 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 6.5 gram
Kulhydrat 0.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-27 14:52:37
god gammeldags kylling med persille går man nu aldrig forkert af. Kan ikke sammenlignes med kyllingbrystfile`ter, som er godt nok men smager ikke af kylling.