Hyldeblomst - stikkelsbærssyltetøj

Hyldeblomst - stikkelsbærssyltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Kan ikke fryses.

Indsendt af : Therese Clausen Brock

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.stikkelsbær
1 l.vand
600 g.sukker
0.5 vanillestang
10 klaser hyldeblomster
 evt.konseveringsmiddel
 
Opskrift:
Stikkelbærrene koges til mos ved svag varme. Sukker og hyldeblomster kommes i, og det hele bringes i kog igen. Lad det koge ind, til det har den ønskede konsistens. Tag blomsterne op, og hæld syltetøjet på glas.

Tips:

Brug gerne syltningssukker, men nomalt sukker kan også bruges.





karakterer:
Opskriften er vist 5460 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu