Røget hellefisk med tomatpasta

Røget hellefisk med tomatpasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.røget hellefisk
1,25 dl.mælk
400 g.tomater fra dåse
100 g.gulerod
4 spsk.olivenolie
100 g.løg i skiver
150 g.bønnespirer
 tsk.sojasauce
1 tsk.sesamolie
1 spsk.ristet sesamfrø
 
Opskrift:
Kom fisken i en gryde med mælken og lidt ekstra vand så fisken er dækket, og pocher fisken i 3 - 5 minutter, eller til fisken er mør.

Skylles herefter under koldt vand for at køle fisken ned og fjerne mælkeskummet, bryd fisken i store stykker og fjern evt. skind og ben, sættes til side.

Kog pastaen al dénte i en stor gryde med kogende vand og lidt salt, skær guleroden i tynde skiver, varm olivenolien i en stor stegepande og steg gulerødder og løg til de er sprøde, kom bønnespirer og soya saucen samt sesamolien i, smages til med salt og peber.

Kom pastaen i gryden sammen med de ristede sesamfrø, fisken og lidt olie, vend det let og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 7964 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
der mangler brugen af tomaterne i opskriften! det er bedrer, at skære Hellefisken i tynde strimler og servere pastaen med fiske strimlerne lagt på - tomaterne kogte vi seperat til en let >sugo< med lidt løg, salt og merian.

  -   2005-01-01 01:01:01
der mangler brugen af tomaterne i opskriften! det er bedrer, at skære Hellefisken i tynde strimler og servere pastaen med fiske strimlerne lagt på - tomaterne kogte vi seperat til en let >sugo< med lidt løg, salt og merian.