Røget laks med mascarpone

Røget laks med mascarpone, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Susanne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 store skiver røget laks
1.5 dl.mascarpone
1.5 dl.flødeskum
100 g.fjordrejer
50 g.lakserogn
 
1 dl.kærnemælk
1 dl.cremefraiche 38%
1 spsk.hakket dild
5 dråbersnaps
 salt
 peber
 
 dild til pynt
 
Opskrift:
Læg de røgede lakseskiver tæt sammen på et stykke husholdningsfilm

Mascarpone røres sammen med flødeskum, smages til med salt og peber.

Cremen lægges på lakseskiverne og rulles sammen ved hjælp af husholdningsfilmen.
Sættes i køleskab, kan med fordel laves dagen i forvejen, ellers 1/2 time i fryseren for at skiverne skal være nemmere af skære ud

Så laves dildskum:
Blend kærnemælk, creme fraiche, hakket dild og snaps. Bliver flot lysegrøn

Tag laksen ud af køleskab/fryser og skær 4 lige store stykker, ca. 10 cm, pyntes med lyserød lakserogn.
Dildskummet hældes rundt om lakserullen og der pyntes med fjordrejer og lidt ekstra dild.

Tips:

Mascarpone kan købes i større supermarkeder som f.eks. Føtex, står i køledisken. Super lækker forret, som med fordel kan laves dagen i forvejen.





karakterer:
Opskriften er vist 15062 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu