Karry kyllingefrikadeller med persille

Karry kyllingefrikadeller med persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Malene

Indsendt :      Red :
Karry kyllingefrikadeller med persille, billede 4 Karry kyllingefrikadeller med persille, billede 1 Karry kyllingefrikadeller med persille, billede 2 Karry kyllingefrikadeller med persille, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingekød hakket 5%
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
2 tsk. Karry, mild
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Evt. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Til stegning:
Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Bland alle ingredienserne undtagen persille til det bliver en ensartet masse. Virker farsen for våd så tilsæt mere havregryn. Er den for fast så tilsæt eventuelt lidt vand. Lad farsen hvile i ca. 20 min. Tilsæt herefter persillen og bland fasen igen.

Form farsen til ca. 12-15 frikadeller og fordel dem på en varm pande med fedtstof til stegning. Steg dem i ca. 5 min. På hver side, eller til de har en gylden skorpe og er gennemstegte.

Server med en grøn salat og groft brød.

Velbekommen





karakterer:
Opskriften er vist 60910 gange,
og udskrevet 1292 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4101 (976 kcal)
KJ pr. Pers. 1025 (244 kcal)
Vægt ialt 638 gram
Vægt pr. Pers. 159 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 642 KJ (153 kcal)
Protein 18.3 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 6.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-15 11:46:13
Der er for meget ahvregryn i, de bliver meget hårde .

  -   2011-03-16 12:59:33
Super gode. Laver dem dog uden karry