Grillet hellefisk i savojkål

Grillet hellefisk i savojkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hellefiskfiletter, laksefilet kan også bruges
0.5 citron saften heraf
0.5 spsk.olivenolie
 salt
 peber
4-8 dildkviste
4 citronskiver
8 bladeSavoykål
 
Opskrift:
Del hellefiskfiletterne i 4 stykker.

Bland citronsaft og olie, og dryp blandingen på fiskestykkerne. Kværn peber og salt over.

Skær stokken af savojkålbladene, læg fiskestykkerne på med 1-2 kviste dild og en skive citron på hver, og luk bladet tæt sammen om fisken. Pak ind i endnu et blad, så indpakningen bliver helt tæt.

Læg fiskepakkerne på grillristen, og grill dem i 15-20 min. - alt efter fiskens tykkelse.

Grillede kartofler og grøntsager. Brød hvis retten serveres som forret.





karakterer:
Opskriften er vist 10855 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu