EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Indonesisk Karrysuppe med ferskner

Antal: 4 Pers.

Ret : Suppe

Indsendt af : Camilla

Fryseegnet : Jeg har ikke prøvet.

Indsendt : 2010-04-24


Ingredienser:
 olie til stegning
1 Løg
1 fedhvidløg
1-3 tsk.karry
1 bouillon terning
1 ds.flåede tomater
2.5 dl.madlavnings fløde
200 g.rejer
1 ds.ferskner(både saft og ferskner)
 Evt.Eisberg salat
 
Forklaring:

svits løg, hvidløg, og karry i olien.
Tilsæt boillon og Tomater.
Lad det koge i 15 min.
Blend suppen.
Tilsæt fløde (må ikke koge mere!), rejer og saften af fersknerne.
Skær fersknerne i skiver og put dem derned.
Evt. læg noget Eisberg salat ned i bunden at tallerknerne og suppen oven på.
VÆRSGO' :)



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.9 (15 stemmer)

Opskriften er vist 13228 gange,
og udskrevet 550 gange.

Stinne Engholm  -  2011-09-19 00:32:22
En meget sød suppe, så forslår at kun at bruge 1 dl saft fra fersknerne, og kom 2-3 fed hvidløg, så den bliver lidt meget kydderet. Men ellers rigtigt god suppe, der mætter.

vinnie  -  2012-10-02 17:32:36
Det er en super god suppe, har lavet den en del gange nu. den er også rigtig god med kylling kød i...