Indonesisk Karrysuppe med ferskner opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Indonesisk Karrysuppe med ferskner

Antal: 4 Pers.

Ret : Suppe

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt af : Camilla

Fryseegnet : Jeg har ikke prøvet.

Indsendt : 2010-04-24





Ingredienser:
 olie til stegning
1 Løg
1 fedhvidløg
1-3 tsk.karry
1 bouillon terning
1 ds.flåede tomater
2.5 dl.madlavnings fløde
200 g.rejer
1 ds.ferskner(både saft og ferskner)
 Evt.Eisberg salat
 


Forklaring:

svits løg, hvidløg, og karry i olien.
Tilsæt boillon og Tomater.
Lad det koge i 15 min.
Blend suppen.
Tilsæt fløde (må ikke koge mere!), rejer og saften af fersknerne.
Skær fersknerne i skiver og put dem derned.
Evt. læg noget Eisberg salat ned i bunden at tallerknerne og suppen oven på.
VÆRSGO' :)




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.9 (14 stemmer)

Opskriften er vist 11583 gange,
og udskrevet 523 gange.



Stinne Engholm  -  2011-09-19 00:32:22
En meget sød suppe, så forslår at kun at bruge 1 dl saft fra fersknerne, og kom 2-3 fed hvidløg, så den bliver lidt meget kydderet. Men ellers rigtigt god suppe, der mætter.

vinnie  -  2012-10-02 17:32:36
Det er en super god suppe, har lavet den en del gange nu. den er også rigtig god med kylling kød i...