Müslikage

Müslikage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 9 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Ulrikke / Rosen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kagen:
100 g.Havregryn
100 g.honningmüsli (eller hvad man nu er til)
100 g.solsikkekerner
100 g.hasselnødder
75 g.sukker
3 spsk.sirup
1 dl.fløde
2 spsk.honning
 
 evt.50 g. rosiner hvis man er vild med det
 
 Pynt:
100-150 g.mørk chokolade
 
Opskrift:
Først kommer du sukkeret på den varme pande/gryde. Alle de tørre ingredienser hældes derpå, når sukkeret begynder at smelte. Det skal helst ikke have for høj varme, da sukkeret nemt kan brænde på eller komme til at smage brændt og blive mørkt. De ristes godt igennem så det er varmt. Derefter kommes alle de øvrige ingredienser i. De smeltes sammen til det er en klæbrig masse. Blandingen kommes ud på en bageplade, med et stykke bagepapir på, som er smurt. (så kagen ikke hænge ved). Det hele fordeles på pladen i 1,5 - 2,5 cm tyggelse.

Bages ved 200 grader i ca. 15-20 min.

Mens kagen bages, hakkes chokoladet i mellem stykker. Derefter smeltes det ved vandbad. Når kagen er færdag og stadig lun, hældes det smeltede chokolade over og fordeles ud over kagen og lader det tørre ovenpå.
Denne kage er nem og meget hurtig at lave. Den er meget børnevenlig(;





karakterer:
Opskriften er vist 13414 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-03-29 16:14:53
Tykkelse staves altså ikke med 2 g-er, det har ikke noget at gøre med at tygge, men det at være tyk med K. venlig hilsen Inge MC

  -   2012-03-10 09:40:51
Jeg kan ikke få ingredienserne til at smelte sammen som en klæbrig masse. Kagen smager fint, men det smuldrer og skal nærmest spises med ske!