Squash syltet som græskar

Squash syltet som græskar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Squash syltet som græskar, billede 4 Squash syltet som græskar, billede 1 Squash syltet som græskar, billede 2 Squash syltet som græskar, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 g.squash
 
 Lage:
l0 dl.vand
10 g.salt
2 dl.eddike
 
 Sukkerlage:
10 dl.vand
1200-1400 g.sukker
12 tsk.Vaniljesukker
 evt.ingefær, stødt
 
 Atamon
 
Opskrift:
Squash halveres renses, skrælles og skæres i passende stykker, lægges i lagen ca. 1 døgn.

Squashene koges i vandet 5-10 min. til de er klare.

Sukker, vanilje og evt. ingefær drysses i og det hele koger 5 min. i lagen.

Squashene kommes i Atamon skyllede glas og lagen hældes over.





karakterer:
Opskriften er vist 53748 gange,
og udskrevet 1141 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-07-31 08:55:32
Jeg plejer at regne med skrællet vægt

  -   2021-07-14 10:42:00
De 2 kg. squash, er det efter skrælning og rensning, eller er det “brutto” vægt?

  -   2020-10-02 15:29:30
Skal de udvandes