Engelske Doughnuts (nemme)

Engelske Doughnuts (nemme), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Cissr

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.yoghurt
170 g.sukker
2 æg
1 spsk.vaniljeekstrakt
45 g.smeltet smør
500 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 tsk.natron
1 knsp.salt
 
 Stegning:
1 l.olie
 
 Pynt:
 flormelis
 
Opskrift:
Slå æggene ud i en skål, kom sukker i og pisk til en luftig æggesnaps.
Kom yoghurt, vanilje, salt og smør i pisk KORT.
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål, og si dem i dejen, mens du rører forsigtigt med en ske. Hvis du rører for meget bliver de seje.
Drys mel på bordet og rul en klump dej ud på bordet. Skal rulles ud til ca 1 cm.
Du skal nu bruge 2 runde forme, en stor og en lille (jeg plejer at bruge en kop og en sodavandsprop). "Hullerne" bruges også.
Hæld olien i en gryde og varm det op til ca 180 grader. Mens du venter på olien kan du gøre en bakke klar, fedtsugende papir på (gerne køkkenrulle).
Brug en hulske til at stille komme ringene i gryden et par stykker af gangen (de må ikke lægge for tæt) steg i ca 1 min på hver side, eller til de er gyldenbrune. Læg dem op på bakken til afkøling. Steg derefter doughnut hullerne på samme måde.
Anret dem på en tallerken og sigt flormelis over.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Doughnuts

karakterer:
Opskriften er vist 7052 gange,
og udskrevet 101 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu