Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Hellefisk i ovn med ris og grøntsager

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk

HellefiskKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Ingredienser:
400 g.hellefiskfilet
1 porre, skåret i ringe
1 fennikel, skåret i tynde skiver
1 dl.tør hvidvin
1 tsk.citronpeber
100 g.smør
1 dl.fiskebouillon
300 g.letkogte ris
1 tsk.gurkemeje
 salt
 


Opskrift:

Porre, fennikel, hvidvin, citronpeber, smør, fiskebouillon og gurkemeje varmes op og smages til med salt. I ildfast lægges først ris derefter fisk og tilsidst grøntsagsblandingen. Bages i ovn ved 160 grader i ca. 30 min.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 24852 gange,
og udskrevet 1028 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Stella  -  2014-05-04 18:42:47
Dette er en herlig ret, nem at lave og meget velsmagende. Kunne ikke få fennikel men brugte løg, porrer og bladselleri.

Annika  -  2008-05-27 20:01:42
Det er let, det er lækkert, og så kan man fint erstatte porre og fennikel med andre grøntsager så som blegselleri og løg samt lidt friske asparges gør det også lækkert.