Madpandekager

Madpandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Pernille Sutrow

Indsendt :      Red :
Madpandekager, billede 4 Madpandekager, billede 1 Madpandekager, billede 2 Madpandekager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Majsmel
3 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Stegning:
2 spsk. Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
slå æggene ud i en skål, pisk sammen med salt og mel til en dej uden klumper. Tilsæt mælken lidt af gangen.

Varm en pande godt op og tilsæt lidt margarine og steg pandekagerne. Hold varme til fyldet skal på.

Lav efter smag en kød/grøntsagsfyld og rul pandekager omfyldet.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hjemmelavet madpandekager

karakterer:
Opskriften er vist 67687 gange,
og udskrevet 1124 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5855 (1394 kcal)
KJ pr. Pers. 1463 (348 kcal)
Vægt ialt 740 gram
Vægt pr. Pers. 185 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 791 KJ (188 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 22.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-03 11:50:43
Kan pandekagerne fryses så de kan laves lidt på forkant ?

  -   2013-01-18 16:55:02
Vi fik 7 pandekager med en pande på 23 cm. i diameter

  -   2012-01-10 18:10:28
Denne her opskrift er bare fantastisk kunne spise den hver dag hvis det skulle være! :)