Grillet lammeculotte med pastasalat

Grillet lammeculotte med pastasalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Grillet lammeculotte med pastasalat, billede 4 Grillet lammeculotte med pastasalat, billede 1 Grillet lammeculotte med pastasalat, billede 2 Grillet lammeculotte med pastasalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 lammeculotter
 Salt
 peber
 Hvidløg
 Olie
 
400 g.pastapenne
1 bdt.dild
8 stk.soltørrede tomater i olie
 
 Dressing:
6 spsk.piskefløde
4 spsk.hvidvin
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Pastasalaten Kan tilberedes et par timer i forvejen.

Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Hæld vandet fra i et dørslag. Spul med koldt vand. Lad pastaen dryppe godt af. Bland klippet dild og tomater (drænet og i strimler) med den kolde pasta. Rør fløde og hvidvin sammen. Smag til med salt og peber. Vend dressingen i pastaen. Stil den kold indtil servering.

Rids fedtlaget på lammeculotterne. Dup dem tørre og gnid dem godt med hvidløg. Smør grillristen med olie og pensl ligeledes kødet med lidt olie. Grill 15-60 minutter i alt, vendes flere gange. Pensl med olie undervejs.

Lad kødet hvile 10 min. inden det skæres i skiver.





karakterer:
Opskriften er vist 75494 gange,
og udskrevet 1542 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-26 08:10:20
ER DET IKKE ET STORT SPRING MED 15 - 60 MINUTTER.BRUG HELLERE ET STEGE TERMOMETER,DET SKAL VÆRE PÅ 70 GRADER. DORTE

  -   2009-05-29 09:24:09
Culotterne kan brunes på kødsiden over åben gril, men ellers vil jeg holde med thormas, der skal foliebakke under for at undgå flammerne når fedtet drypper ned i kullene, alternertivt kan de grilles i kuglegrill over indirekte varme.

  -   2008-10-10 18:53:20
Jeg elsker at grille lammeculotter, men jeg vil aldrig gøre det uden foliebakke... -Her giver jeg jer min måde at lave det på: Køb en lille pakke hvidløgssmør, lav en masse huller i kødet hvor smøret så presses ind i. op i en foliebakke med kødet og så ud til grillen. Jeg tilføjer også en klat hvidløgssmør i bunden af foliebakken. lad kødet simre i bakken i ca. 20-25minutter alt efter hvor varm grillen er. og under vejs skal den vendes tit og holdes med smør så den ikke brænder på, husk her også at give den salt og peber. Til sidst tager jeg kødet op af foliebakken og giver det sidste på risten til kødet får en lækker overflade. lige så meget for også af få smagen af grill med. Følges min metode, lover jeg ar man får en lammeculotte der bare er super mør, saftig, og med en let sprød overflade.

  -   2005-01-01 01:01:01
lammeculotter er ikke store, og hvad man spiser pastasalaten til, er vel op til egen smag?

  -   2005-01-01 01:01:01
kan man bruge denne salat til røget lammekølle

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor meget vejer culotterne?