Pirogger 03

Pirogger 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : hmmmm_14_

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
25 g.gær
2 dl.lunken vand
2 spsk.olie
1 æg
1 tsk.salt
360-420 g.hvedemel
 
 Pensling:
1 æg
 
 Fyld:
500 g.hakket oksekød 3-7% fedt
2 løg
5 fedhvidløg
2 gulerødder
 paprika
 tomaturé
1 bdt.dild
 salt
 peber
 
Opskrift:
Dejen:
opløs gæren i det lunkne vand. olie, æg og slat røres med. tilsæt melet lidt af gangen.

æld dejen grundigt og lad det hæve i en time et lunt sted.



Fyld:
løg og hvidløg hakkes fint og brunes i en gryde. så kommes kødet i og steges igennem (lige som til en gang millionbøf). kom de finthakkede gulerødder sammen med tomatpuré og paprika. kom så vand i og smag det til med salt og peber.

Dejen rolles ud til 1 cm tykkelse. så stikkes 8 cm runde cirkler ud (man kan bruge en skål eller noget lignende som er 8 cm bred). når man har trykket dem ud kommer man kødfyldet på den ene halvdel og bukker den anden halvdel over så det bliver til en halvmåne. tryk i kanten med en gaffel og pensles med æg.

Bages ved 225 grader i 15 min.

Tips:

piroggerne skal være gyldne og sprøde.





karakterer:
Opskriften er vist 10407 gange,
og udskrevet 308 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-20 13:04:18
Den opskrift snupper jeg lige :)