Fyldte pandekager med seafoodstuvning

Fyldte pandekager med seafoodstuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldte pandekager med seafoodstuvning, billede 4 Fyldte pandekager med seafoodstuvning, billede 1 Fyldte pandekager med seafoodstuvning, billede 2 Fyldte pandekager med seafoodstuvning, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.seafood bld. rejer krabber muslinger hummerkød ect.
 dild
250 g.champignon
2 dl.piskefløde
2 dl.hvidvin
1 laurbær
0.5 tsk.salt
50 g.smør
2 spsk.hvedemel
 evt.hummerpasta
 
 Pandekager:
125 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
3 dl.mælk
3 æg
50 g.smeltet smør
 
 Gratinering:
50 g.revet ost
 
Opskrift:
Champignonerne renses, skæres i skiver og svitses i lidt smør. Seafoodblandingen koges i hvidvin knap 5 minutter og tages op.

Champignoner kommes i suppen sammen med udrørt mel og piskefløde. Tilsæt lidt hummerpasta, lad det koge godt igennem. Læg seafoodblandingen forsigtigt i.

Pandekager:
Dejen piskes sammen med det smeltede smør til sidst.

Stuvningen kommes på pandekagerne der foldes sammen og lægges i et smurt ildfast fad. Drys reven ost på og gratiner i ovnen 5-10 minutter under grill ved 250 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 23801 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu