Medister med smørdampet spidskål og nye kartofler

Medister med smørdampet spidskål og nye kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Medister med smørdampet spidskål og nye kartofler, billede 4 Medister med smørdampet spidskål og nye kartofler, billede 1 Medister med smørdampet spidskål og nye kartofler, billede 2 Medister med smørdampet spidskål og nye kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Medisterpølse, rå 17 % fedt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1000 gram Kartofler, nye
   
Opskrift:
Steg den rå medister på pande i smør, ca. 6 min på hver side, sluk for varmen og lade den trække indtil servering.

Fjern de grove blade på spidskålen, halver dem og fjern stokken. Lægges i en dyb pande eller gryde med låg med smør og vand og damp dem møre ca. 7 minutter under låg. Tag evt. op og dryp af inden servering.

Servers med nye kartofler og evt. brunet smør.





karakterer:
Opskriften er vist 48451 gange,
og udskrevet 6855 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12208 (2906 kcal)
KJ pr. Pers. 3052 (726 kcal)
Vægt ialt 2635 gram
Vægt pr. Pers. 658 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 463 KJ (110 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 6.5 gram
Kulhydrat 8.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-07-07 14:06:19
Prøv også at grille medisterpølsen og giv evt. lidt sennep til. Det er også godt