EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Gammeldags oksesteg i stegeso

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Oksekød

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2010-02-14

Gammeldags oksesteg i stegeso 4 Gammeldags oksesteg i stegeso 1 Gammeldags oksesteg i stegeso 2 Gammeldags oksesteg i stegeso 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.oksetykkam uden ben
15 g.margarine
1 tsk.salt
 peber
 
2-3 skalotteløg
2 gulerødder
2.5 dl.vand
 
 Sauce:
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
1 dl.rødvin
 salt
 peber
 kulør
 
Forklaring:

Kødet brunes i en gryde i margarinen og drysses med salt og peber og lægges i en gennemvædet stegeso. Løgene skæres i kvarte, gulerødder skrælles og deles i stave, lægges i en lille bradepanden. Bradepanden sætes i en varm ovn og vand hældes ved.

Kødet steger til det er meget mørt ved 200 grader C. alm. ovn i 2-3 timer.

Skyen fra bradepanden sigtes i gryde og jævnes med smørbolle, smages til med salt og peber og farves med lidt kulør.

Serveres med hvide kartofler, kogte grønsager evt. sukkerbrunede løg og surt.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9 (4 stemmer)

Opskriften er vist 43483 gange,
og udskrevet 1160 gange.

  -  2014-01-10 09:35:11
er der ikke et eller andet galt med denne opskrift? kan ikke helt finde hoved og hale i den?? men stegetiden er perfekt.