Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Gammeldags oksesteg i stegeso

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

TykKam uden benIndsendt :

Gammeldags oksesteg i stegeso 4 Gammeldags oksesteg i stegeso 1 Gammeldags oksesteg i stegeso 2 Gammeldags oksesteg i stegeso 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.oksetykkam uden ben
15 g.margarine
1 tsk.salt
 peber
 
2-3 skalotteløg
2 gulerødder
2.5 dl.vand
 
 Sauce:
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
1 dl.rødvin
 salt
 peber
 kulør
 


Opskrift:

Kødet brunes i en gryde i margarinen og drysses med salt og peber og lægges i en gennemvædet stegeso. Løgene skæres i kvarte, gulerødder skrælles og deles i stave, lægges i en lille bradepanden. Bradepanden sætes i en varm ovn og vand hældes ved.

Kødet steger til det er meget mørt ved 200 grader C. alm. ovn i 2-3 timer.

Skyen fra bradepanden sigtes i gryde og jævnes med smørbolle, smages til med salt og peber og farves med lidt kulør.

Serveres med hvide kartofler, kogte grønsager evt. sukkerbrunede løg og surt.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 95954 gange,
og udskrevet 1847 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Grethe  -  2016-03-10 11:36:58
Palle, som jeg læser det er det kun grøntsagerne der skal i bradepanden. Jeg vil prøve at stege det hele i "soen"

Palle  -  2015-08-19 12:50:27
Jow Jow der er noget galt, men når nu opskriften hedder i stegeso, menes der jo stegeso og ikke bradepande :-)

  -  2014-01-10 09:35:11
er der ikke et eller andet galt med denne opskrift? kan ikke helt finde hoved og hale i den?? men stegetiden er perfekt.