Gulerodskage med yoghurt

Gulerodskage med yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.rørsukker eller 1.5 dl. sukker og 0.5 dl. farin
3 æg
1 dl.yoghurt
4 dl.hvedemel
0.5 tsk.salt
2 tsk.bagepulver
1 tsk.natron
1 tsk.vaniljesukker
2 tsk.kanel
400 g.gulerødder
1-2 dl.valnøddekerner
 
Opskrift:
Pisk sukker og æg sammen. Rør yoghurt i. Bland mel, salt, bagepulver, natron, vaniljesukker og kanel og rør det i dejen.
Skræl og riv gulerødderne groft og vend dem i dejen med grofthakkede valnødder.
Hæld dejen i et ildfast fad med bagepapir og bag den midt i ovnen i ca. 3/4 time ved 175 grader, eller til den slipper en strikkepind.





karakterer:
Opskriften er vist 8362 gange,
og udskrevet 103 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu