Rosenkålstærte

Rosenkålstærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Bente K

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.rosenkål
2 porrer
1 pakkebutterdej
3 dl.yoghurt naturel
3 æg
25 g.danablue
100 g.mild revet ost
 salt
 peber
1 bdt.purløg
 
Opskrift:
Kog de rensede rosenkål og rensede og skivede porrer i letsaltet vand i 5 min. Lad dem dryppe godt af.

Optø bytterdejen og rul den ud til en plade og beklæd en smurt tærteform hermed og forbag ved 225 grader i 8-10 min.

Kom de forkogte grøntsager i.

Pisk yoghurt og æg sammen og rør den smuldrede danablu i sammen med reven ost. Krydr med salt og peber og bland den klippede purløg i. Hæld det over grøntsagerne.

Bag tærten færdig ved 200 grader i 25 - 30 min.

Tips:

Kunne fint lave 2 tærter og komme den ene i fryseren til en travl dag.





karakterer:
Opskriften er vist 11838 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu