Kylling i tomat-fløde sauce

Kylling i tomat-fløde sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Katrine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400-500 g.kyllingefilet
2 små eller 1 stort hakket løg
 Presset hvidløg efter behag
2 ds.tomatpuré
5 dl.fløde
 Mælk
 Sukker
 Salt
 Peber
2 ds.cocktailpølser
1 pakkebacontern
 Ris
 Vand
 
Opskrift:
Start med at stege kyllingefileterne på en mellemvarm pande. (De må ikke blive for sprøde, men skal dog steges til de er hvide indeni)
Imens, røres tomatpuréen sammen med fløden, krydderierne og presset hvidløg. Tilsæt lidt sukker, eller Beauvais ketchup, da tomatpuréen ellers bliver for syrlig i smagen.
Spæd op med lidt mælk, hvis saucen virker for tyk (den skal være cremet)
Skær kyllingerne i store mundrette stykker når de er stegt, og lig dem i et ildfast fad.
Put derefter løg og cocktailpølser i, hæld saucen over, og slut af med let stegt bacon på toppen.
Sættes i ovnen i ca 25-35 minutter på 200c.
Imens koges risen efter anvisning på pakken.
Server evt. med flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 39363 gange,
og udskrevet 389 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-07 13:14:09
Superlækker ret! Men jeg brunede bare kyllingefileeterne før jeg lagde dem i formen, ellers synes jeg de bliver lidt tørre!

  -   2010-02-02 12:34:34
En super opskrift hvis man får gæster, da det passer sig selv i ovnen. Har kun fået ros for den.. :-)