Hellefisk og grønsager i karry

Hellefisk og grønsager i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hellefisk i store tern 4x4 cm.
2 spsk.olie
0.6 dl.mild karrypasta
1 l.frosne grønsager (kinesiske)
1.8 dl.fiskebouillon
0.8 dl.letpisket yoghurt
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Rens fisken for skind og ben, varm olien op i en tykbundet pande og steg fiskestykkerne gyldne og møre, ca. 3 - 4 minutter. Tilsæt karrypasta og grønsager og bland det godt sammen. Kom fiskebouillonen i og lad det koge hurtigt op, skru ned for varmen og lad det simre for svag varme i 2 - 3 minutter. Tag det af varmen og rør yoghurten i. Smag til med salt og peber.

Hertil serveres kogte Basmatis ris.





karakterer:
Opskriften er vist 14464 gange,
og udskrevet 253 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
lidt citronsaft til at give syre er en fordel