Bucatini all'amatriciana - Bucatini med bacon/tomat

Bucatini all'amatriciana - Bucatini med bacon/tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : JensKbh

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 finthakket rødløg
75 g.pancetta eller bacon, hakket i små stykker
1 håndfuld friskhakket rosmarin
2 finthakkede hvidløg
1 tørret knust chili
2 dl.rødvin
 Bucatini (en pastasort der er noget tykkere end spaghetti, hvor saucen nemmere klæber sig til pastaen)
 Revet parmesan
1 ds.hakkede tomater
 
Opskrift:
1. Varm olivenolie en gryde
2. Svits rødløg og bacon over svag varme til det bliver gyldent.
3. Tilsæt rosmarin, hvidløg og chili og lad det snurre langsomt med.
4. Tilsæt rødvin og bring gryden i kog. Lad væden koge ind (der må godt være en smule tilbage).
5. Når væden er kogt ind tilsættes tomaterne og saucen skal nu simre i 15-20 min.
6. Kog pastaen al dente eller sådan som du bedst foretrækker den, i saltet vand.
7. Hæld vandet fra pastaen med lad en lille smule være tilbage. Bland herefter pastaen med saucen og server med parmesan.

Tips:

Dette er en klassisk italiensk pastaret. Utrolig hurtigt og nem, ikke særlig dyr og meget velsmagende. Såfremt man ikke har bucatini eller kan finde det i supermarkedet, anbefaler jeg at man anvender en bredbåndet pasta, såsom papardelle eller tagliatelle.





karakterer:
Opskriften er vist 6974 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu