EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kogt oksebryst med smørdampet spidskål

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Oksebryst - BrystKilde : Bjørn Kok

Indsendt :

Kogt oksebryst med smørdampet spidskål 4 Kogt oksebryst med smørdampet spidskål 1 Kogt oksebryst med smørdampet spidskål 2 Kogt oksebryst med smørdampet spidskål 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.oksebryst med ben
200 g.gulerødder
200 g.skalotteløg
 
 Tilbehør:
2 Spidskål
1000 g.nye kartofler
 smør
 
 Sauce:
75 g.smør
1 spsk.hvedemel
 kogevand
 salt
 peber
 


Opskrift:

Sæt oksebrystet over i koldt vand. Lad det koge ved svag varme i ca. 80-90 minutter til kødet er meget mørt. Har du nogle grøntsagsrester kan disse tilføjes og koges med.

Spidskålen deles hver i 6 stykker som blancheres i spildkogende vand. Lages op og lægges i en sautepande med det vand der hænger ved samt smør. Dampes nu møre ca. 10 minutter.

Opbagt smørsauce:
Smørret smeltes og melet røres i, kogevand tilsættes under konstant omrøring til en passende konsistens. Smag til med salt og peber



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19545 gange,
og udskrevet 554 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Brian  -  2013-07-03 11:09:19
Er det meningen at skalotteløgene også skal i lige som gulerødderne..?

Tove  -  2013-07-01 09:55:58
HVAD ER FORSKELLEN PÅ OPKSEBRYST OG OKSEPUDSBRYST? Jeg ser, at 1000 g opksebryst skal koge 80-90 minutter, men spidsbryst skal koge 3 timer. Tak for mange gode opskrifter.

Annette H  -  2012-07-03 09:45:07
Denne ret smager bare så godt.