Baileys light

Baileys light, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Susanne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 dl.piskefløde
75 g.rørsukker el. alm. sukker tilsat lidt brun farin
1 lille tsk vanillesukker
3 Husblas, blade
3.5 dl.kærnemælk
1 spsk.Bailey likør
 
 Pynt:
 flødeskum
 evt.lidt bær
 evt.lidt chokoladedrys
 
Opskrift:
Kog piskefløden med sukker og vanillesukker. Husblasen opblødes i koldt vand, knuges lidt og opløses i den varme fløde. Hæld derefter kærnemælken i og 1 spsk baileys likør i og hæld cremen i 4 portionsglas.
Stilles koldt i mindst et par timer.





karakterer:
Opskriften er vist 5172 gange,
og udskrevet 73 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu