Marineret skinke mignon med glaseret champignon

Marineret skinke mignon med glaseret champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Delvis fryset egnet

Indsendt af : John Kristensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stk.skinke mignon Ca.1 kg.
 
 Marinade:
2 dl.rapsolie
1 fl.god rødvin
2 tsk.merian
3 fedhvidløg
1 rødløg
12 store champignon
100 g.sukker
12 sukkerærter
12 blå vindruer
2 store porrer
4 store æg
1 pk.bacon
1 kg.skrælle kartofler
5 fedhvidløg
100 g.smør
2 dl.mælk
2 tsk.salt
 
Opskrift:
Marinaden piskes sammen og mignonerne lægges i marinaden ca. 4 timer, vendes med ca. 1 times mellemrum.

Steges i 45-60 minutter i en ovn på 180 gr.

Kartoflerne skrælles og skæres i tern, hvidløgene pilles, det koges så de er godt møre. Hældes op i en sigte.

Røres godt sammen i en røremaskine hvor salt, smør og æg tilsættes.

Mosen kommes op i en sprøjte pose og Sprøjtes som kokostoppe på en bageplade med bagepapir og bages i ovnen ved 200 grader C. i 15 min.

Stegeskyen fra mignonerne tilsættes 1/4 l fløde og koges ind i 20 min.
tilsættes derefter maizena til den ønskede konsistens.

Champignonerne glaseres i en sukker smørlage og stilles derefter på en tallerken og pyntes med vindruer og sukkerærter.

Porrerne renses og skæres ud i 2 cm længde og baconen vikles om, stilles på højkant i et ovnfast fad, en smule olie hældes ud over dem, de stilles i ovnen 20 minutter ved 200 gr.





karakterer:
Opskriften er vist 11517 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu